SCHAGEN - De populariteit van de racketsport neemt toe, zo ook bij de badminton. Voor Badminton Club Schagen en Polisport Schagen een goede reden om weer deel te nemen aan de landelijke ledenwervingsactie in samenwerking van de Nederlandse Badminton Bond.


Badminton is voor alle leeftijden. Jong beginnen is het beste, maar je bent niet te oud om het te leren. Wil je ook leren badmintonnen? We bieden je de kans om in 10 lessen de basis van de badminton te leren voor slechts € 25.- inclusief een leenracket.

Voor de jeugdige spelers tot 18 jaar biedt Polisport Badminton de beginnerstraining aan op de dinsdag vanaf 17:15 uur en vrijdag vanaf 18:30 uur.
Beginnende recreanten boven de 18 jaar kunnen zich voor de zondag ochtend 10:00 uur aanmelden bij Badminton Club Schagen.
De netjes waar de trainingen gehouden worden hangen op de zelfde locatie, Sporthal Waldervaart aan de Merelstraat 38 in Schagen.
De startdatum is begin oktober en loopt door tot midden december.

Ben je geïnteresseerd dan kan je je aanmelden bij de site www.probeerbadminton.nu
Zoek even naar Polisport Badminton voor de jeugd spelers of Badminton Club Schagen voor de volwassen spelers, vul je gegevens in en de vereniging neemt snel contact met je op.
Het aantal deelnemers per vereniging is wel gelimiteerd. Wij maken van een snelle inschrijver een snelle badmintonner.