WARMENHUIZEN - De start van de competitie in de eerste klasse heeft VIOS-W een punt opgeleverd. De thuiswedstrijd tegen SCPB`22 eindigde op 1-1.

Trainer Jurg Bosman van de thuisploeg zag dat zijn ploeg het naliet om in de eerste helft al afstand te nemen van de fusieclub (Sport Combinatie Pancratius Badhoevedorp). De rood-zwarten kregen namelijk goede kansen op een voorspring via o.a. Finn Beemsterboer en Sam Bruin.

Beemsterboer stond kort na de rust met een voorzet wel aan de basis van de openingstreffer van Sem Dekker. Een terechte tussenstand op dat moment, aar naarmate de wedstrijd vorderde werden de gasten gevaarlijker toen Hertog tegen de paal schoot. Ralf Fenne zorgde een klein kwartier voor tijd uiteindelijk wel voor de gelijkmaker en het was aan de sterk keepende Coen Filee te danken dat VIOS het eerste punt kon binnen slepen.

Komende zondag 1 oktober gaat VIOS op bezoek bij Kolping Boys.