HEILOO - Bij het jeugdtoernooi in Heiloo waar alleen judoka's met wit t/m oranje banden aan mee mochten doen hebben 6 judoka's van Judoschool EBI-Sports uit Langedijk/Tuitjenhorn een prijs gewonnen.

In 1e ochtendgroep wist Wessel Koning de 2e plaats te bemachtigen. Met coach Frank langs de mat won hij 2 van z'n 4 wedstrijden en zo haalde hij op judopunten de 2e plaats. In de 2e groep wist alleen Nathan Dodde met 2 winstpartijen de 3e plaats te behalen. Helaas kwamen deze keer Julissa en Susanna de Jongh en Ruben Buitendijk net buiten het podium terecht met een 4e prijs.

In de middag groep had Coach Robin nog 5 judoka's onder z'n hoede en werden Chris Heijstek, Mike Beemsterboer en Tygo Korver Kampioen. Ook deed Tygo nog mee in een wat zwaardere poule met oudere judoka's en daar won hij ook nog 3 partijen. Lina Wiedijk werd met 2 overwinningen 3e en helaas viel Aron Koning in de middag net buiten de prijzen en werd hij ook 4e.

Al met al hebben de judoka's hard gestreden en met alleen nog de Club Kampioenschappen voor de boeg was dit het laatste toernooi buiten de club voor onze wedstrijdjudoka's. En kunnen ze zich, na een welverdiende vakantie opmaken voor weer zo'n succesvol seizoen.

Voor meer informatie over onze judoschool kun je kijken op de site www.ebisports.nl of bellen met Hoofdtrainer Frank Scholtes (5e Dan)